Известие

Collapse
No announcement yet.

скоростен лост

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• скоростен лост

Имам проблем със скоросрния лост, счупи се...
    ... и с жилата на скоростите - трудно движат.
    Значи въпросът ми е дали някой не може да ми помогне конкретно с жилата какво да направя или да ги сменя, но не за някакви беснословни суми.
    Другото което е основата на лоста се счупи. Тя е от пластмаса и някаква много кекава работа, акъла не ми го събира. Бих искал да я сменя.

Първоначално публикувано от VIHHRONNY Покажи съобщение
    Имам проблем със скоросрния лост, счупи се...
    ... и с жилата на скоростите - трудно движат.
    Значи въпросът ми е дали някой не може да ми помогне конкретно с жилата какво да направя или да ги сменя, но не за някакви беснословни суми.
    Другото което е основата на лоста се счупи. Тя е от пластмаса и някаква много кекава работа, акъла не ми го събира. Бих искал да я сменя.
    Комплект втора ръка лоста с жилата и си в джаза Иначе имам налини и чисто нови ма не искаш да знаеш цената
    0888 232 484 - Бобо Extreme Service
    sigpic
    Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
    Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Бобо кажи цената де.....имам нужда от малко екстремни преживявания
      alfa romeo 166 2.4 jtd

Comment

И моят лост се движи трудно. А когато карам в дждовно време става още по-трудно. Най-вече наляво - на дясно. Не се знае коя предавка ще вкюча,когато съм на свободна - трета или пета. Може ли да се смаже нещо - жила или механизми ?

Comment

Първоначално публикувано от moniiii Покажи съобщение
          Бобо кажи цената де.....имам нужда от малко екстремни преживявания
          Мисля бяха 360лв без ДДС )))
          0888 232 484 - Бобо Extreme Service
          sigpic
          Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
          Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Дайте идея да ги пообслужим тия жила че поне да забавим смяната
            ALFA ROMEO 166 2.4JTD 98 136НР бивша, 2.4JTD 2002 150НР настояща

Comment

И на Бравото цената на жилата е такава неприлична.Може би защото нямат алтарнатива и са само рикамби оригинали.Майката е втора употреба ама в повечето морги знаят какво продават и си майка плаче.
              5 Ланчии зад гърба си!
              И една Alfa 166 със смесени чуства засега!

Comment

Първоначално публикувано от Pepko-Bepko Покажи съобщение
                И на Бравото цената на жилата е такава неприлична.Може би защото нямат алтарнатива и са само рикамби оригинали.Майката е втора употреба ама в повечето морги знаят какво продават и си майка плаче.
                Колеги събираме се купуваме една алфа от Италия за 1200 евро и я разглобяваме за колегата Рерко-Верко взима джантите аз взимам скоростите а колегата жилата и така нататък ....

Comment

Аз съм с две ръце ЗА!Даже да си призная се оглеждам.За такъв вариант.
                  5 Ланчии зад гърба си!
                  И една Alfa 166 със смесени чуства засега!

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
                    Мисля бяха 360лв без ДДС )))
                    е какво толкова му е страшното ако говорим за чисто нови ? за мен цената е нормална.
                    Бобо, каква марка са тия неща?
                    Tormentvm In Dvm Demens

Comment

при мен нещата са следните:
                      лостът се движи трудно наляво и надясно
                      проблемът е че маншончето на жилото откъм двигателя се е скапало и понеже гумата е сравнително близо влиза вода в жилото и то ръждясва.
                      Пръскал съм с wd-40, течна грес и какво ли не още.
                      Смазките просто не достигат до участъка където е ръждясало. Лошото е че сега в студа замръзва и затова се счупи и основата на лоста.
                      жилата нови са прекалено скъпи, и втора ръка също - 150лв двете а на мен мии трябва само едно за движението наляво и надясно.
                      ако има идеи и предложения ще се радвам да ги споделите.

Comment

вие сте луди. какви са тия пари за прости жила и то употребявани. има фирми които се занимават с ремонт и изработка на жила. даваш старото и по него ти правят ново.
                        точка

Comment

съгласен съм сто процента, но въпросните фирми много добре знаят какви са цените на новите и злоупотребяват с цената коята е от порядъка на 80лв за бр. и като вземем пред вид че колата не мога да не я ползвам и цената офертата е повече от недобра за мен. само за сравнение жило 1бр за ръчната купих за 23лв чисто ново което е с по-голяма дължина от това на скоростите. и така за сега задънена улица.

Comment

Според мен цена от 80лв/бр. за изработка на ново жило е перфектна.Втора употреба и за 120лв да вземеш 2бр. не се знае колко ще карат.Може и 2 месеца може и 10 години.Аз лично бих занесъл старите за да изработят нови за 160лв и да знам, че в следващите 5-10 години няма да имам проблем с тях.
                            И аз имам проблем със скоростите.Студена ли е колата скоростите трудно включват и трудно изключват.Трябва да напъна лоста за да изключа 1-ва и 2-ра.Загрее ли включват с пръст да ги бутнеш.
                            Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
                            Opel Astra J
                            ex:
                            Alfa Romeo 164 2.5TD
                            Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
                            Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

За Русе знам перфектен майстор на жила, изработва ги, ако на някой му трябва да свирка!
                              sigpic
                              Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Working...
                              X